Βραζιλιάνος: Στο «2» η Ράουφος, στο «2» η Φλαμένγκο, στο «2» και η Οντ...

Μιχάλης Βραζιλιάνος24 Ιουλίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Θα αρχίσω σήμερα την στήλη μου με ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο, το οποίο ανέφερα και στην εκπομπή μου την Παρασκευή το πρωί αλλά και χθες βράδυ… Μεσοβδόμαδα λοιπόν, στο τριήμερο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, είχαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ 37 αναμετρήσεις με φαβορί έως 1,75. Προσέξτε παρακαλώ, πολλά φαβορί εξ αυτών πλήρωναν 1,05, 1,10 και 1,20… Ε λοιπόν, από τα 37 αυτά… καυτά φαβορί, ξέρετε πόσα πέρασαν; Μόλις 18… Κέρδισαν τα αουτσάιντερ δηλαδή, 19-18!!!

Στο διήμερο που ακολουθεί λοιπόν, αυτό των πρωταθλημάτων πλέον, επίσης χρειάζεται μεγάλη δόση προσοχής διότι πολύ απλά, οι παγίδες είναι πολλές και μάλιστα καλοστημένες. Ξέχωρα από το ότι κυριαρχούν πρωταθλήματα β’ διαλογής, έχουμε και πρεμιέρες, όπερ πάει να πει ότι το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά, δεν σας κρύβω ότι είμαι αισιόδοξος και επειδή έχω επισημάνει κάποιες καλές ψηλού επιπέδου αποδόσεις, λέω για μια ακόμη φορά, να χτυπήσω με συστήματα με λάθη και ό,τι προκύψει. Στο κάτω κάτω της γραφής, εδώ και χρόνια χτυπάμε με αυτό τον τρόπο, γιατί όχι και σήμερα… Εκτιμήσεις είναι βέβαια, κάποιες φορές θα προδοθούμε από αυτές αλλά έχω την αίσθηση ότι τα πάμε καλά με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού οπότε, συνεχίζουμε.

Ας περάσουμε ως εκ τούτου στο στοιχηματικό μυθιστόρημα του διημέρου που ακολουθεί (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…), με την επισήμανση φυσικά ότι σε ό,τι έχει να κάνει με το ύψος των πονταρισμάτων μας, δεν πρέπει να ξεφύγουμε από τα στάνταρ που έχουμε ορίσει εδώ και καιρό.

Συνεπώς, ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ. Περισσότερα στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 4:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Φλουμινένσε - Μπραγκαντίνο, στο «1», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ». Εναλλακτική επιλογή, το Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Αμέρικα Μινέιρο, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» (μπορείτε να το συνδυάσετε (COMBO) με το «Αντερ»).

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Δευτέρα δε, είναι το Σαν Λορέντζο - Ταγιέρες, στο «1», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ» ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Ουνιόν Σάντα Φε – Γοδόι Κρουζ, στο «Χ», το οποίο χρειάζεται μία κάλυψη στο «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» (με 0-0 και 1-1 για τελικό σκορ).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ 1

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ 2(Χ)

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ 2

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Μόλντε… Ενδεικτικά, με 15 metro στο διπλό και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4 ΣΥΣΤΗΜΑ, 05 ΣΤΗΛΕΣ)

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ – ΤΑΓΙΕΡΕΣ 1

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. Χ

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΥΙΑΜΠΑ Χ

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΑΓΙΕΡΕΣ Χ

Τέσσερα μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 05 στήλες… Ενδεικτικά, με 3,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΝΟΡΜΠΙ 1

ΣΚΕΙΝΤ – ΡΑΟΥΦΟΣ 2

ΑΒΑΙ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2

ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ Κ. 2

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΚΟΒΝΤΕ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΑΛΜΑΡ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ Χ

ΧΑΚΕΝ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ Χ

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΟΝΤ 2

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΛΑΝΟΥΣ 1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,60 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις: Βαντούζ - Ιβερντόν στο «Χ», Χέλσινγκμποργκ – Σούντσβαλ στο «Χ», Σιόν – Γιούνγκ Μπόις επίσης στο «Χ», Ραπίντ Βιέννης - Ριντ στο «Χ», Λος Αντζελες Γκάλαξι – Ατλάντα στο «Χ» και αύριο με το καλό, Μπραν - Κονγκσβίνγκερ στο «Χ» (με κάλυψη στο «Χ-1 ημίχρονο-τελικό»), Νόρκεπινγκ - Γκέτεμποργκ στο «Χ» (μέχρι και διπλό χωρά εδώ…) και με καλή δόση ρίσκου αργότερα, Βέλεζ– Ουρακάν στο «2», με κάλυψη στην ισοπαλία.

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.