Στο «2» η Γρανάδα, στο «Χ» η Καρταγένα, στο «Χ» και η Σάο Πάολο

Μιχάλης Βραζιλιάνος04 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει μάχη σήμερα. Στοιχηματική μάχη εννοείται… Αλλωστε το διήμερο που ξετυλίγεται με χάρη μπροστά μας υπόσχεται αρκετές και παράλληλα, δυνατές συγκινήσεις.

Εχουμε την Γαλλία και την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας να προσφέρουν ισοπαλίες, την Ισλανδία και τις ΗΠΑ μπόλικα «Γκολ-Γκολ» και Οβερ», την Ισπανία άσους και ισοπαλίες, την Σουηδία και την Βραζιλία δυνατά φαβορί και την Ελλάδα μας επίσης καυτά φαβορί, αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μας.

Από τα δικά μας μέρη αρχίζω λοιπόν και πιο κάτω θα σας έχω και τις υπόλοιπες επιλογές μας, σε μια προσπάθεια αυτό το διήμερο (έχει το ρεπό της η στήλη αύριο οπότε θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…) να τσιμπήσουμε ένα καλό χαρτζιλίκι.

Στο Ατρόμητος – Παναιτωλικός λοιπόν, θεωρώ ότι ο άσος έχει προβάδισμα. Εδώ μου αρέσει ομολογώ και το «Αντερ» ενώ για τους πιο συντηρητικούς παίκτες το «1Χ(Δ)» φαίνεται μία πρώτης τάξης επιλογή. Καλό παρεμπιπτόντως και το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό», καλό και το «Νο-Γκολ», με το 1-0 μπροστά για τελικό αποτέλεσμα και το 2-0 να μπαίνει από το παράθυρο…

Στο Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ, μια απ’ τα ίδια… Με τον άσο θα πάω και εδώ, με τους Κρητικούς ακόμη να ψάχνονται, με το «1-1 ημίχρονο-τελικό» στην πρώτη γραμμή και το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην κάλυψη, καλό και το «2-3 Γκολ», με το 2-0 μπροστά και το 2-1 για βοήθειες για τελικό αποτέλεσμα.

Στο Αρης - ΠΑΟΚ τώρα, η ισοπαλία έχει την προτίμησή μου. Εδώ βέβαια, πολύ εύκολα μπορεί να μας γλιστρήσει το «Χ» καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες με ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή, ικανούς να ανατρέψουν οποιοδήποτε δεδομένο ωστόσο, ειλικρινά, θεωρώ ότι οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα. Χωρίς γκολ βλέπω την ισοπαλία με λίγα λόγια, όπερ πάει να πει ότι αξίζει και το «Αντερ», καλό και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό» όπως και τα 0-0 και 1-1 για τελικό σκορ.

Τέλος, στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα θα ποντάρω στον άσο… Δεν βλέπω ικανή την ομάδα των Ιωαννίνων για θετικό αποτέλεσμα και επίσης, λέω ότι αξίζει μιας προσπάθειας και το «Νο-Γκολ». Με το «1-1 ημίχρονο-τελικό» ως πρώτη επιλογή, το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό» στην ελάχιστη κάλυψη, με 2-0 για τελικό σκορ και το 1-0 στην εφεδρεία. Εδώ όπου θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι αξίζει το συνδυαστικό ποντάρισμα : (1) + (Νο-Γκολ) + (2-3 Γκολ) + (Τσούμπερ για σκόρερ).

Αυτά από την γαλανόλευκη αγωνιστική μας… Ρίξτε μια ματιά τώρα στις κάρτες-προτάσεις μου και εμείς,

τα λέμε πάλι μαζί στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, αύριο το πρωί, όπως κάθε πρωί σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ακριβώς στις 04:00…

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα είναι το Κορίνθιανς - Ιντερνασιονάλ, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1». Εναλλακτική επιλογή, το Κουϊαμπά - Σάο Πάολο, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «2».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Δευτέρα δε, είναι το Πο – Σεντ Ετιέν, στο «2», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ» ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Ντεφένσα Χουστίσια – Σαν Λορέντζο, στο «Χ», το οποίο χρειάζεται μία κάλυψη στο «1».

Προτάσεις:

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΝΔΟΡΡΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2

ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ Χ

ΟΥΕΣΚΑ – ΙΜΠΙΖΑ ΕΪΒΙΣΑ 1

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ

ΚΟΥΪΑΜΠΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ Χ

ΜΠΡΕΣΤ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Χ

ΡΕΜΣ – ΛΑΝΣ 2

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΑΡΣΕΝΑΛ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΙΛ Χ

ΕΜΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ 2

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ 1

ΑΖΑΞΙΟ – ΛΟΡΙΑΝ Χ

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ 1

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ 2

ΠΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2

ΟΒΙΕΔΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ Χ

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΖΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

Δείτε κάποιες πιθανές εκπλήξεις: Βααλβάικ - Εξέ λσιορ στο «Χ», Τρουά - Ρεν στο «Χ», με καλή δόση ρίσκου Κρίστιανσουντ - Σάντεφιορντ στο «2», Σάρπσμποργκ – Χαμ Καμ στο «Χ» και αύριο, Λέφσκι Σόφιας – Αρντα στο «Χ», Νταλκούρντ - Μπρομαποϊκάρνα στο «Χ», και τέλος, Γαλατασαράι – Γκαζιάντεπσπόρ επίσης στο «Χ» .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.