Στιβ Κερ: Το ψέμα που είπε ο Τζόρνταν για την μπουνιά

Metrosport Team30 Μαΐου 2020

Το ντοκιμαντέρ The Last Dance, το οποίο ασχολείται με τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν και την αυτοκρατορία των Σικάγο Μπουλς, αναμφισβήτητα έκανε μεγάλη επιτυχία. Τώρα που τελείωσε, όμως, η προβολή του, άγνωστες ιστορίες πολλών πρωταγωνιστών συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ένας συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, ο Στιβ Κερ, έκανε λόγο για ψέμα του Air. Τι ισχυρίστηκε; Ότι ο Τζόρνταν δεν είπε την αλήθεια, όταν ανέφερε ότι είχε ζητήσει συγνώμη μετά το σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση που κατέληξε σε μπουνιά του Air στον Κερ.

«Έχω μια άλλη αίσθηση για αυτό το επεισόδιο. Θυμάμαι ότι ο Φιλ Τζάκσον πήγε στο γραφείο του επειδή έπρεπε να κάνει ένα τηλεφώνημα και τότε έγινε το επεισόδιο. Έτσι ο Φιλ κατέβηκε για να δει τι συνέβαινε. Θυμάμαι ότι ήρθε σε μένα και μου είπε, «θα πρέπει να το διορθώσετε». Και απάντησα: «το μάτι μου ή η σχέση μου με τον Μάικλ;», τόνισε ο πρώην γκαρντ των Μπουλς.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, ο Τζάκσον έδωσε εντολή για κάποια φάουλ που, στα μάτια του 23, δεν ήταν, και λίγα λεπτά αργότερα ήθελε να αποδείξει ποια ήταν σαφής παραβίαση, όταν ο Κερ πήγε σε ένα απλό λέι απ: «Αυτό είναι καταραμένο φάουλ» αναφώνησε ο Τζόρνταν, και τότε ο Κερ τον χτύπησε και ο Μάικλ απάντησε με μπουνιά.

Ο Τζόρνταν, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, ομολόγησε ότι ζήτησε συγνώμη, ωστόσο, για ακόμη μια φορά έρχεται μία φωνή να αρνηθεί όσα είπε ο μεγάλος σταρ των Μπουλς...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.