«Στις κεντρικές περιοχές του Τόκιο βγήκε κόσμος να πανηγυρίσει, για τους Ιάπωνες είναι ασυνήθιστο»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τάσος Παππάς, οποίος ζει στο Τόκιο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και εξιστόρησε το πως έζησαν οι Ιάπωνες τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας, η οποία επικράτησε επί των Ισπανών, και πέρασε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Την ώρα που γινόταν ο αγώνας με την Ισπανία εδώ ήταν 4 το πρωί, υπήρχε κόσμος σε sports μπαρ που ήταν έξω και έβλεπε το παιχνίδι και μετά όσοι ήταν ήδη έξω συνέχισαν να πανηγυρίζουν στους δρόμους. Επίσης, και στις κεντρικές περιοχές του Τόκιο βγήκε κόσμος να πανηγυρίσει, το οποίο για Ιάπωνες είναι ασυνήθιστο. Σήμερα όλοι συζητούσαν τη νίκη πρόκριση. 

Για το ποδόσφαιρο ήταν πρωτόγνωρο όσα έζησαν οι Ιάπωνες, κανείς δεν περίμενε σε όμιλο με Γερμανία και Ισπανία να βγουν πρώτοι, νικώντας και τους δύο. Βγήκαν αρκετοί πολιτικοί και έδωσαν συγχαρητήρια αλλά όταν γίνεται στραβή δεν βγαίνουν να κάνουν κριτική. Εδώ δεν σκέφτηκαν ότι η Ισπανία τους έδωσε το παιχνίδι για να πάνε σε πιο εύκολο διασταύρωμα, γενικά δε είναι στην κουλτούρα τους να σκέφτονται πονηρά. Το μόνο που σκέφτηκαν είναι ότι τους υποτίμησαν. Ο Ντοάν είναι από τα κεντρικά πρόσωπα εδώ στην Ιαπωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.