Στην Ξάνθη ο Διαμαντόπουλος!

Metrosport Team16 Ιουλίου 2021

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, η Ξάνθη απέκτησε τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο από την ομάδα των Χανίων, με τον έμπειρο επιθετικό να πετυχαίνει πέντε γκολ σε 26 συμμετοχές την περσινή χρονιά.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει περάσει από αρκετές ελληνικές ομάδες, με κυριότερη τον Άρη όπου αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ.

Επίσης, η Ξάνθη υπέγραψε και τον Αλέξανδρο Δόρη από την Τρίγλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Δημήτρη Διαμαντόπουλου και Αλέξανδρου Δόρη.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1988 στη Θεσσαλονίκη και έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Θερμαϊκού στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εορδαϊκό, Βέροια και Φωκικό για να έρθει το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League με την Κέρκυρα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Επόμενοι σταθμοί στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξαν οι Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακός Βόλου όπου σημείωσε 27 τέρματα σε 59 συμμετοχές.

Η «επαφή» του με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίστηκε και στις επόμενες ομάδες του (Απόλλων Σμύρνης και Άρης) συνεισφέροντας τα μέγιστα ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να κερδίσουν την άνοδο στην Super League.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τα Χανιά αγωνιζόμενος σε 26 παιχνίδια και σημειώνοντας 5 τέρματα (είχε ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα play off ΑΟΞ – Χανιά).

Ο Αλέξανδρος Δόρης, γεννήθηκε στις 10.07.1998 στην Φλώρινα. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Βέροια με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Πόντου, ΝΠΣ Βόλου, Επισκοπή και Τρίγλια.

Δημήτρη και Αλέξανδρε, καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.