Στην Τρίπολη ο Άρης παίζει τα Playoffs

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2022

Ανεξαρτήτως της βαθμολογικής κατάστασης που θα διαμορφωθεί μετά την απόφαση του CAS, στον Αρη αντιλαμβάνονται ότι ο σημερινός αγώνας (17:15, live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports 2) με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι οριακός καθώς διακυβεύεται η συμμετοχή της ομάδας στα Playoffs και ουσιαστικά ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς.

Η πληροφορία που έχουν οι «κίτρινοι» από το πρωί της περασμένης Πέμπτης είναι ότι το CAS έχει καταλήξει στην απόφαση επί της προσφυγής εξάλειψης της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών και περιμένουν την κοινοποίησή της. 

Προφανώς θα διαμορφώσει δεδομένα καθώς στο ενδεχόμενο απονομής ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, οι «κίτρινοι» αυτομάτως θα αναρριχηθούν στην 4η θέση, θα πάρουν τους βαθμούς (39) που κέρδισαν στο χορτάρι και φυσικά θα αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής τους στα Playoffs. 

Αν όχι, θα διατηρήσουν τη μειονεκτική θέση στην οποία βρίσκονται σήμερα. Αυτή δεν άλλαξε ούτε μετά την απόφαση αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και η οποία δεν εξέπληξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο στην Ελλάδα. Γιατί οι Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης προηγούνται στη βαθμολογία.

Για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει σήμερα ο Αρης να κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, γι’ αυτόν τον λόγο το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν έχει μεγάλη σχέση με την απόφαση του CAS. Είναι παιχνίδι έξι βαθμών, αυτό το μήνυμα πέρασε και ο Χερμάν Μπούργος στις συζητήσεις που είχε με ποδοσφαιριστές στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός αποτάθηκε κυρίως σ’ αυτούς από την απόδοση των οποίων εξαρτάται η πρόοδος της ομάδας. Στη συγκεκριμένη λίστα ήταν ο Χουάν Ιτούρμπε, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήταν συμπτωματική η παρουσία του στο αρχικό σχήμα στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φακούντο Μπερτόγλιο στον οποίον είπε ότι περιμένει πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρει. Το ίδιο θα γίνει και με τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος απέχει πολύ από αυτά που φανταζόταν ο Αρης όταν έστρωσε κόκκινο χαλί για να τον υποδεχθεί, έχοντας ξοδέψει πολλά λεφτά για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Επί της ουσίας, ο 53χρονος τεχνικός έδειξε ότι περιμένει από τα βαριά χαρτιά της ομάδας να κουβαλήσουν το βάρος των ευθυνών και να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.