ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Μάρκος Αντόνιο

Γιώργος Ζαΐρης22 Αυγούστου 2023

Με την σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη και μετά την επικοινωνία που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός διαβεβαίωσε τον Ιβάν Σαββίδη πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει ποιοτική βοήθεια στην ομάδα καθώς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες χαφ.

Πλέον ο Δικέφαλος έχει σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθώς η προοπτική να αγωνιστεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Χαρτς, δεν τον αφήνει αδιάφορο. Αυτή η αλλαγή στάσης ήρθε και από τις συνομιλίες που είχε με τον Ζοσέ Μπότο που έχει προσφερθεί να βοηθήσει αφού έχει ανοικτή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το πρώτο βήμα έγινε αλλά απομένει και το καθοριστικό. Χθες τα ιταλικά ΜΜΕ έδιναν δεδομένη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την Ρώμη στη Θεσσαλονίκη αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια μέτρα μέχρι τον… τερματισμό και την τελική συμφωνία.

Αυτό αφορά τους όρους του δανεισμού. Ο παίκτης έχει ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ και η Λάτσιο ζήτησε και από τον ΠΑΟΚ αλλά και από άλλες ομάδες που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον, να καλύψει όλες τις αποδοχές του παίκτη. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» έχει βρει σύμφωνο τον ΠΑΟΚ. 

Πλέον η διαπραγμάτευση αφορά το ποσό που πρέπει να μπει ως όψιον αγοράς με το τέλος του ετήσιου δανεισμού. Εκεί γίνεται η διαπραγμάτευση που είναι σε προχωρημένο στάδιο και στόχευση του Δικεφάλου είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ώστε να μπορέσει να τον δηλώσει στη λίστα για τα δυο ματς με την Χαρτς.

Πάντως ακόμη και αν αυτό συμβεί είναι δύσκολο να αγωνιστεί έστω και στο δεύτερο παιχνίδι και ουσιαστικά θα πρόκειται για μια μεταγραφή που ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να την αξιοποιήσει μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.