Στην τελική ευθεία η παραχώρηση του Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης27 Δεκεμβρίου 2022

Δεν θ’ αργήσει απ’ ότι φαίνεται η παραχώρηση των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Ολυμπιακό και όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα θ’ αποτελέσει έκπληξη το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει αυτό το deal. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν καταθέσει την πρότασή τους και περιμένουν οριστική απάντηση καθώς ο Μαντσίνι δεν έχει έρθει σε τελική συμφωνία. 


Υπάρχει διαφορά ως προς τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του, διάρκειας σύμφωνα με πληροφορίες τεσσάρων χρόνων, η οποία ωστόσο καλύπτεται εφόσον ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να τον κάνει δικό του. Ουσιαστικά εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι οι οικονομικοί όροι και ασφαλώς να τους αποδεχτεί ο 26χρονος επιθετικός, κάτι που δεν αποκλείεται τελικά να συμβεί μέσα στα επόμενα 24ώρα καθώς είναι κοινή επιθυμία των εμπλεκόμενων πλευρών να μη γίνει σήριαλ το θέμα και να ολοκληρωθεί το συντομότερο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Για την ώρα πάντως ο Μαντσίνι λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής του Αρη, προπονείται με την ομάδα και μάλιστα υπολογίζεται κανονικά στο αγωνιστικό σχέδιο του Άλαν Πάρντιου για τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενδεχομένως ακόμη και για το αρχικό σχήμα. 

Αυτό ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο προπονητής σε δηλώσεις του, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για τον ποδοσφαιριστή του. “Προπονείται μαζί μας και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει, αν θα φύγει ή θα μείνει. Όσο θα τον έχω στην ομάδα όμως θα τον υπολογίζω”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.