Στην προπόνηση ο Ζιάγκος, αποφασίζει ο Δρακόπουλος

Στέλιος Παρθενάκης23 Δεκεμβρίου 2020

Οι προπονητές σε μια ομάδα είναι αυτοί που συνήθως “πληρώνουν το μάρμαρο” ύστερα από μια κακή πορεία και την ανάγκη για ένα ηλεκτροσόκ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναχώρησε για την Αθήνα χθες, αφού πέρασε από την πρωινή προπόνηση του Ηρακλή και χαιρέτησε τους πρώην πλέον παίκτες του. “Σας πιστεύω και μπορείτε να κάνετε πολλά”, είπε ο Έλληνας τεχνικός εμφανώς συγκινημένος ύστερα από 8 ματς στην Basketleague και ένα στο BCL.

Πλέον, οι παίκτες καλούνται να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να αποδείξουν ότι η ήττα από το Λαύριο ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Σταύρος Μυκονιάτης ήταν αυτός που ανέλαβε την προπόνηση και τουλάχιστον η προσοχή επικεντρώνεται στον ΠΑΟ. Ντάνιελ και Μουρ πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο Ιβανώφειο, αλλά μέχρι να αναλάβει ο νέος τεχνικός δε θα υπάρχει αλλαγή στο ρόστερ. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος συνεχίζει τις επαφές του και από μέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Μανωλόπουλος και Ζούρος είναι οι βασικές επιλογές, οπότε μένει να βρεθεί το σωστό πλαίσιο συνεργασίας για να πάρει ένας από τους δυο το χρίσμα.

Πάντως, ουσιαστικά το πρώτο ματς που θα πρέπει ο νέος τεχνικός του Ηρακλή να έχει πλάνο για την ομάδα είναι αυτό με τη Λάρισα, όπου η νίκη είναι αυτοσκοπός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.