«Στην προετοιμασία ο Τσιγγάρας έπαιζε με ενοχλήσεις, όταν γύρισε ο ΠΑΟΚ από την Ολλανδία ήταν στο 100%»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προσωπικός γυμναστής του Χάρη Τσιγγάρα, Απόστολος Μαστρανέστης, και μίλησε για τον δανεισμό του μεσοαμυντικού του ΠΑΟΚ στην Τουλούζ ενώ εξήγησε και τι συνέβαινε με το σύνδρομο κοιλιακών που είχε ο ποδοσφαιριστής.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι ευχάριστη κατάσταση για μένα, οι παίκτες που προπονώ να κάνουν το βήμα στο εξωτερικό. Ο Χάρης, από το καλοκαίρι, ενδιαφερόταν να πάει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού, έχει φιλοδοξίες και θα έβλεπε καινούρια πράγματα. 

Εβλεπε πως ο χρόνος του στον ΠΑΟΚ θα ήταν περιορισμένος και δούλευε προς την κατεύθυνση να αποχωρήσει αν έρθει μια καλή πρόταση που θα τον ικανοποιούσε στο αγωνιστικό».

Για την αποχώρηση του Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι λυπηρό για τον ΠΑΟΚ να χάνει έναν Ελληνα παίκτη, να δίνει δηλαδή προτεραιότητα να πουλήσει έναν Ελληνα παίκτη γιατί χάνει το ελληνικό στοιχείο. Ηταν μια ξεκάθαρη και έντιμη λύση και για τις δύο πλευρές, στο μέλλον θα φανεί ποιος δικαιώθηκε».

Για το σύνδρομο κοιλιακών που είχε ο Τσιγγάρας: «Δεν ήταν κάτι πολύ μεγάλο, υπήρχε, έκανε μια συντηρητική αγωγή γιατί δεν ήταν πρόβλημα για να κάνει άμεσα επέμβαση. Αυτός ήταν και ο λόγος για να μην πάει στην Εθνική ομάδα το καλοκαίρι που είχε κληθεί. Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ακολουθούσε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, όσο περνούσαν οι μέρες ήταν όλο και καλύτερα. Όταν γύρισε από την Ολλανδία ήταν εντελώς καλά. Στα φιλικά έπαιξε ενώ είχε ενοχλήσεις, στη Θεσσαλονίκη ήταν 100% καλά και έμενε εκτός επιλογών. Μετά από αυτό άρχισε να δουλεύει την κατάσταση με το εξωτερικό. Δεν υπήρχε ξεκάθαρη γραμμή ή τοποθέτηση πως υπολογίζουν στον παίκτη, γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.