Στην παράταση προκρίθηκε η Ρόμα για τα ημιτελικά του Γιουρόπα

Πέτρος Χαριζακλής21 Απριλίου 2023

Αν και χρειάστηκε να πάει το ματς στην παράταση για να προκριθεί, η Ρόμα τα κατάφερε και βρίσκεται στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μουρίνιο διέλυσε με 4-1 τη Φέγενορντ και θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες αλλά γκολ δεν είδαμε. Στο 60' ο Σπινατσόλα με σουτ εντός περιοχής, η Ρόμα άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Φέγενορντ ήταν αποφασισμένη να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις. Ετσι, στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, ο Παϊσάο βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της Ρόμα και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και άγχωσε την ιταλική ομάδα.

Το ματς στην παράσταση έστειλε ο Ντιμπάλα στο 89ο λεπτό. Ο Αργεντίνος πεσμένος έκανε ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή και «έγραψε» το 2-1.

Στην παράταση η Ρόμα ήταν πιο αποφασισμένη και με δύο γκολ έστειλε τους Ολλανδούς σπίτι τους. Αρχικά στο 101' ο Ελ Σαραουί με κοντινή προβολή πέτυχε το 3-1 και έδωσε σκορ πρόκρισης στη Ρόμα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πελεγκρίνι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.