Στην Ουγγαρία η αποστολή της Εθνικής

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Νοεμβρίου 2025

Στην Ουγγαρία αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής (16/11) η αποστολή της Ελλάδας, ενόψει του αγώνα με τη Λευκορωσία (18/11, 21:45), στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του με μια πειστική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι το ματς δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως ευκαιρία για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, να τεστάρουν πρόσωπα και σχήματα και να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια την προκριματική διαδικασία.

Η αναμέτρηση με τη Λευκορωσία αποτελεί επίσης μια σημαντική δοκιμασία ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στο Nations League και των σχεδιασμών για το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Παυλίδης, Γιαννούλης αλλά και ο τιμωρημένος Μπακασέτας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.