Στην Ολλανδία τα σπουδαία και όχι στην Νέα Μεσημβρία

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν αλλά είναι δεδομένο πως το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται στην Νέα Μεσημβρία αλλά στο... Απελντοορν. 

Αυτές οι πρώτες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους μπορεί να μην είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά είναι ξεκάθαρο πως την ουσιαστική προετοιμασία θα την δούμε στην Ολλανδία από το απόγευμα της 27ης Ιουνίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα ακριβώς από τώρα. 

Και αυτό γιατί από αυτές τις πρώτες προπονήσεις θα απουσιάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και αναφερόμαστε αρχικά στους διεθνείς. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όπως και ο Κούρτιτς μαζί με τον Λύρατζη αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα στην Ολλανδία καθώς μέχρι πρότινος είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες. 

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Χρήστο Ταλιχμανίδη που όμως δεν είναι απίθανο να αρχίσει νωρίτερα προπονήσεις αφού με τα σημερινά δεδομένα δεν είναι διαθέσιμοι και πολλοί τερματοφύλακες. 

Αύριο αναμένεται να να έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες ο Κουαλιάτα ενώ τα πρώτα του χιλιόμετρα ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου θα τρέξει και ο Ράφα Σοάρες. Η σημερινή μέρα είναι των... αφίξεων για αρκετούς παίκτες που έκαναν τις διακοπές τους ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι και ο Λουτσέσκου μαζί με τους συνεργάτες του. 

Να θυμίσουμε πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Ολλανδία και στο Απελντοορν όπου εκεί θα βρεθούν και άλλοι παίκτες. Η ομάδα θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 10 Ιουλίου και ήδη έχει κλείσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. 

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την Γκόου Αχέντ Ινγκλς (29/6), με την Γκρόνινγκεν (2/7), με την Άλκμααρ (6/7), ενώ στις 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει και την Τοπ ΟΣ και αναμένεται να οριστεί ένα ακόμη φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.