«Στην Κύπρο έχουν διαιτητή στον πάγο επειδή ηχογράφησε ότι του ζητούσαν να στήσει αγώνες»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Για την επιλογή ξένων στο VAR και τη διατησία μίλησε ο Μάριος Παναγής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Το πρόβλημα της διαιτησίας είναι διαχρονικό σε Ελλάδα και Κύπρο. Δεν λύνεται και ενώ υπάρχει και τεχνολογία. Θα πρέπει, ίσως, να εστιάσουμε ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Είναι εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν τη διαιτησία. Για παράδειγμα, εδώ και 13 χρόνια υπάρχουν ξένοι αρχιδιαιτητές στην Κύπρο και το κεφάλι της Κεντρικής Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου είναι το ίδιο. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Σε μερικούς αγώνες επιλέγονται ξένοι στο VAR. Το κάνει για να φύγει η γκρίνια από πάνω του. 

Ο Μάζιτς έχει στον πάγο διαιτητή που τόλμησε να ηχογραφήσει ότι του ζητούσαν να στήσει αγώνες. Είναι παράνομη η ηχογράφηση. Αντί να στηρίξει τον διαιτητή ο Μάζιτς τον έχει στον πάγκο. Μιλάμε για Κύπριο διεθνή διαιτητή. Φέρνουν ξένους διαιτητές Υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα σε κάθε αγώνα. Δηλαδή δεν έχει αξιόλογους Έλληνες διαιτητές να αναλάβουν την ηγεσία; Μήπως κρύβει και κάτι άλλο; Δηλαδή γιατί να είναι παντού ξένοι; Στην Κύπρο προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν. Δεν είναι επιτυχημένο το μοντέλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.