Στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο Αλέξης Τσίπρας: «Τα λόγια σου θα δώσουν δύναμη σε χιλιάδες ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο»

Χάρης Δημαράς15 Οκτωβρίου 2022

Το παρών στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τίμησε τόσο ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, όσο βουλευτές, κορυφαία στελέχη, αλλά και μέλη του κόμματος. 

''Όλη η Ελλάδα δακρύζει και πενθεί γιατί έχασε ένα δικό της παιδί. Ο Αλέξανδρος μεγαλούργησε σε ένα άθλημα ατομικό. Στη ζωή του όμως ξεχώρισε γιατί δεν ήθελε να βάζει μπροστά του το εγώ αλλά το εμείς. Πάλευε στη ζωή με το ίδιο πείσμα και μαχητικότητα όπως στον στίβο. Παρέμεινε μαχητής και στον πιο σκληρό αντίπαλο. Το πιο δυνατό όπλο του ήταν η καρδιά του. Γνωρίσαμε έναν ξεχωριστό και καλόψυχο άνθρωπο. Μας έδειξε πώς να αγαπάμε τη ζωή και κάθε στιγμή. Αλέξανδρε ήρθε η ώρα να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έκανες καλύτερους. Σε έναν κόσμο που γίνεται πιο τοξικός, η ηθική ξεχωρίζει ακόμα. Τα λόγια σου θα δώσουν δύναμη σε χιλιάδες ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο. Άφησες ένα στίγμα ανεξίτηλο στον κόσμο. Άφησες σπουδαία κληρονομιά στους ανθρώπους σου και σε όλους. Τα παιδιά σου θα πορεύονται με το χαμόγελο σου'', είπε συγκινημένος ο Αλέξης Τσίπρας στην επικήδεια ομιλία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.