«Στην καρδιά μας ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται προσοχή με Τζόλη»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Σοβαροί και μετρημένοι Τάσος Μελετίδης και Γιώργος Τζοβάρας μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, τη θέση που έχει η ομάδα στην καρδιά τους και για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τους νέους μετά από μια επιτυχία.

Τάσος Μελετίδης: «Κίνητρο να έχεις τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο»

Για τη δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία: «Τρία χρόνια δουλεύαμε μαζί. Ήταν καθαρά επαγγελματική η αντιμετώπιση. Μας έβλεπε σας επαγγελματίες. Είναι κίνητρο. Δεν γίνεται να μην δίνεις το 100% όταν έχεις μια τέτοια φυσιογνωμία στον πάγκο».

Για τον τρόπο που καταφέρνει να πείθει τους παίκτες: «Η αντιμετώπιση προς τα πρόσωπα μας. Μας βλέπει σαν έτοιμους παίκτες, επαγγελματίες, που έχουμε βγει στο ποδόσφαιρο. Είναι αυτή που μας βοηθά στην εξέλιξη μας και να είμαστε έτοιμοι για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για τους ξένους αντί των παικτών των ακαδημιών που έρχονται: «Είναι στενάχωρο αλλά το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Πρέπει να είσαι έτοιμος για το ο,τιδήποτε. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει την ομάδα που του ταιριάζει για να εξελιχθεί. Μπορεί οι καταστάσεις να μην βοηθούν».

Για τα νέα ταλέντα: «Υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα. Με τη δουλειά που γίνεται θα υπάρξουν και νέα παιδιά που θα πάρουν την ευκαιρία. Το μέλλον τους είναι στο δικό τους χέρι. Απλά δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Χαμηλά το κεφάλι και να προσέχουν λίγο».

Γιώργος Τζοβάρας: «Μια θέση στην καρδιά μας ο ΠΑΟΚ»

Για το αν θα ήθελε να παίζει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που μας γαλούχησε. Μας έμαθε τα βασικά, μας έμαθε να παίζουμε ποδόσφαιρο στην ουσία και σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Για τα παιδιά της ακαδημίας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει στα ταλέντα του. Χαίρομαι που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και βγαίνουν. Μπράβο σε όλους που πίστεψαν στα παιδιά και στα ίδια τα παιδιά. Με δουλειά και κάτω το κεφάλι θα πάνε σίγουρα μπροστά».

Για το πόσο μπορεί να επηρεαστεί ο Τζόλης από το ντόρο γύρω από το όνομα του: «Το να είσαι 18 χρονών και να διαχειριστείς μια τόση μεγάλη επιτυχία είναι δύσκολο. Χρειάζεται στήριξη για να μπορέσουν να κάνουν όσο πιο ομαλά γίνεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.