Στην Καλαμαριά ο Στέλιος Πέτσας, τι είπε με Δαρδαμανέλη - H μπουγάτσα και το... πιροσκί

Χάρης Δημαράς15 Ιουλίου 2021

Στην Καλαμαριά και στο δημαρχείο της πόλης παρέστη ο Aναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, στο πλαίσιο της περιοδείας του για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη και τους προέδρους του Ιατρικού και Φαρμαευτικού Συλλόγου, Νίκο Νίτσα και Διονύση Αυγενίδη. «Μιλήσαμε για θέματα covid, αλλά και τα μεγάλα θέματα της Καλαμαριάς, της διάνοιξης της Πόντου, το «Τρίτσης» που πρέπει να τρέξει ως πρόγραμμα, πρέπει να έρθπυν τα χρήματα και να γίνουν ατα έργα το συντομότερο δυνατό», τόνισε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

Είδα ένα οργανωμένο σχέδιο που υποβάλατε για το «Τρίτσης», το σύνολο των έργων αυτών θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση, το ζήτημα είναι όμως να ενταχθούν και γρήγορα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας, που έστειλε μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών.    

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο Καλαμαριάς, έγινε πλήρης παρουσίαση των προτάσεων του Δήμου στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»  ύψους 13.390.263,11 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν στις προσκλήσεις ΑΤ14 «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021», ΑΤ11 «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας», ΑΤ12 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης», ΑΤ04 «Γωνιές Ανακύκλωσης», ΑΤ10 «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ», ΑΤ09 «Ωρίμανση έργων και δράσεων», ΑΤ06 «Αστική Αναζωογόνηση»,ΑΤ08«Smartcities». 

Μάλιστα, στο τέλος της επίσκεψης, οι δυο άντρες σχολίασαν χαριτολογώντας ότι, μετά την μπουγάτσα στον Δήμο Αμπελοκήπων, η Καλαμαριά , επέλεξε να προσφέρει στον Υπουργό ποντιακά πιροσκί! 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.