Στην Εθνική Νορβηγίας ο Περέιρα του ΠΑΟΚ λόγω... covid-19

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2020

Η Εθνική Νορβηγίας δεν ταξίδεψε στο Βουκουρέστι για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία και έτσι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίλσεν Περέιρα, ετοιμάζεται να κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών της Νορβηγίας. 

Λόγω της απαγόρευσης των νορβηγικών αρχών να βγει η ομάδα εκτός χώρας για να αγωνιστεί σε Ρουμανία και Αυστρία εξαιτίας θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού, όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα. Αυτός ήταν ο λόγος που τις προηγούμενες μέρες αναβλήθηκε και το φιλικό με το Ισραήλ, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Από το Σάββατο (14/11) υπήρχε η πληροφορία πως θα ταξιδέψουν οι Νορβηγοί στη Ρουμανία όμως το θέμα ήταν το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία. Κι αυτό γιατί θα έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, αν κερδίσουν την Αυστρία εκτός. Σύμφωνα με τα δεδομένα, δεν θα γινόταν κανένα παιχνίδι αφού είναι αμφότερα εκτός. 

Πλέον όμως, και σύμφωνα με το fotbollskanalen.se, οι Νορβηγοί ψάχνουν τρόπο να γίνει το παιχνίδι και ετοιμάζονται να καλέσουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους διεθνείς που είναι σε καραντίνα. Τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τον covid-19, οι Μπράτβαϊτ (Τζουγκάρντεν), Τόρσμπι (Σαμπντόρια) και Χάουγκε (Μίλαν) και μπορούν να αγωνιστούν αφού δεν ήταν στο Οσλο.

Ενας εκ των υπευθύνων της νορβηγικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται μια δεύτερη ομάδα για να παίξει στην Αυστρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν οι Νίλσεν Περέιρα (ΠΑΟΚ), Ντίνγκελαντ (Ελφσμποργκ), Ρίερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Χάντσε-Ολσεν (Γάνδη), Ιτεργκαρντ (Νόρτζελαντ), Ρόγκνε (Λεχ Πόζναν), Βίντχαϊμ (Σπάρτα Πράγας), Τρόνσταντ (Φίτεσε), Ντέλι και Τόρστβεντ (Γκενκ), Γκουλμπράντσεν (Μπασακσεχίρ) και Εβιέν (Αλκμάαρ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.