«Στην Επανομή το νέο γυμναστήριο θα φέρει το όνομα του Σταύρου Σαράφη»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και αποκάλυψε πως στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη, οποίος έφυγε από τη ζωή, το νέο γυμναστήριο που υλοποιείτε στην Επανομή θα φέρει το όνομα του "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Σταύρο Σαράφη, οποίος έγραψε ολόκληρη ιστορία όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος. Όλα όσα πρέσβευε είναι παράδειγμα για όλους εμάς. Η ιστορία της ζωής πρέπει να μένει και διαιωνίζεται. Ένα γυμναστήριο όπως αυτό που τώρα δημιουργείται στην περιοχή της Επανομής δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου που φέρει το όνομα του γιο του Σαράφη, οποίος πέθανε από τροχαίο. Δίπλα από αυτό δημιουργείται ένα κλειστό σύγχρονο γυμναστήριο το οποίο θα φέρει το όνομα του Σαράφη. 

Εμείς το κάνουμε για τα τιμήσουμε την προσφορά του στη ζωή και στον αθλητισμό. Θέλουμε τα νέα παιδιά να συνδυάζουν το όνομα του Σαράφη με αγάπη για όλα αυτά που πρόσφερε. Είχαμε στο μυαλό μας να τιμήσουμε τον Σαράφη όταν ήταν εν ζωή. Όλα τα νέα παιδιά ήταν δίπλα του γιατί τον είχαν ίνδαλμα, πρέπει να μείνει η μνήμη του για πάντα ζωντανή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.