Στην αυστριακή Λίντσερ ο Κουλούρης

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη ανακοίνωσε η Λίντσερ.

Ο 26χρονος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστρία. Την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου και σημείωσε 14 γκολ σε 32 παιχνίδια. 

Ο Κολούρης στις δηλώσεις του υποστήριξε:  «Ο σύλλογος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με πάρει και οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον σύλλογο είναι πολύ θετικές. Είμαι γεμάτος ανυπομονησία για τη νέα μου δουλειά στη LASK και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να γνωρίσω την ομάδα», λέει ο νέος επιθετικός της LASK.

Με τη δέσμευση, ο αθλητικός διευθυντής της LASK Ράντοβαν Βουγιάνοβιτς κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στον προγραμματισμό της ομάδας: «Θέλαμε να δυναμώσουμε τους εαυτούς μας στην έδρα της καταιγίδας, αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας σε αυτή τη μεταγραφική φάση. Με τον Ευθύμιο αποκτάμε έναν πολύ δυνατό παίκτη που έχει ήδη αποδείξει τη μύτη του για γκολ αρκετές φορές. Ο χαρακτήρας του ήταν επίσης απόλυτα πειστικός στις συζητήσεις μας: Είναι αποφασισμένος να παίξει μια επιτυχημένη σεζόν με τη LASK.

Για τον προπονητή Didi Kühbauer, η νέα υπογραφή σημαίνει άλλη μια επιλογή στην επίθεση: «Ο Ευθύμιος είναι ακριβώς ο τύπος παίκτη που ψάχναμε - για την επίθεση μας είναι μια σημαντική προσθήκη που μπορεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε το LASK.».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.