Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Κλάινχαϊσλερ

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Λίγο μετά τις 13:30, η πτήση του 28χρονου Ούγγρου, που θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού «προσγειώθηκε» στην Αθήνα και περίπου 20 λεπτά μετά, εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος».
Εκεί, τον περίμεναν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και οι δημοσιογράφοι, στους οποίους έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ μάλιστα δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ και την οικογένειά μου, που με στήριξε».
Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ μετράει 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Όσιγιεκ, με 8 γκολ και 4 ασίστ, αποτελώντας ενεργό μέλος της εθνικής ΟυγγαρίαςΑποτελεί επιλογή του Γιοβάνοβιτς που είδε στον Ούγγρο όλα αυτά τα στοιχειά, που θέλει να βάλει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.
Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή των «πράσινων» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι μετά την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς. Επίσης θα αποκτηθεί ένας εξτρέμ και πιθανότατα ακόμα ένας παίκτης!
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.