Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Καμαρά, τι γίνεται με Άρη και Μάξι Λοβέρα

Γιώργος Στράντζαλης28 Ιουνίου 2022

Οριστικά παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δεν βρέθηκε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση των Κιτρινόμαυρων λόγω του προγραμματισμένου ταξιδιού στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Αν και η πλευρά του Αρη τηρεί σιγή ιχθύος για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τους Ερυθρόλευκους, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως η μεταγραφή έκλεισε στα 5 εκατομμύρια ευρώ και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ο οποίος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ενώ, ο Ολυμπιακός θα καλύψει και το υπόλοιπο της οφειλής που άφησε ο Αρης στη Φούλαμ (βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Αγγλικό σύλλογο), ποσό που φτάνει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Το τελευταίο διάστημα ο Καμαρά είναι γεγονός ότι πίεζε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Φούλαμ. Ουσιαστικά η μεταγραφή του Μαυριτανού φορ είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, απλά μετά το ταξίδι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στην Αγγλία και με την παρουσία του ποδοσφαιριστή (από χθες) στην Αθήνα επικυρώθηκε.

Πέρα από το οικονομικό όφελος που θα έχει ο Αρης και το οποίο διασφαλίζει την οικονομική ρευστότητα ώστε οι Κιτρινόμαυροι να αυξήσουν το μπάτζετ τους και να προχωρήσουν άμεσα σε ποιοτικές μεταγραφές, η ομάδα θα ενισχυθεί με μια ακόμη προσθήκη. Στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνεται και η μεταγραφή (ως ελεύθερος) του Μάξι Λοβέρα. Ο Aργεντίνος μεσοεπιθετικός, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια, θα ενταχθεί άμεσα στο Κιτρινόμαυρο ρόστερ καθώς αναμένεται τις προσεχείς μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία.

Η προσθήκη του 23χρονου θα δώσει στον Χερμάν Μπούργος μια επιπλέον επιλογή στα άκρα της επίθεσης αλλά κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου, καθώς ο Λοβέρα έχει τα χαρακτηριστικά να την “υπηρετήσει” και να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.