ΠΑΟΚ: Στην αρχή της αρχής αλλά μην φλερτάρει με πρόωρο τέλος 

Γιώργος Ζαΐρης16 Σεπτεμβρίου 2021

Το είπε και χθες ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ είναι ακόμη στην αρχή της αρχής. Δεκτό αλλά επειδή υπάρχουν πλέον επίσημα ματς και μέσα από αυτά είναι αναγκασμένος να μπολιάσει τους νέους παίκτες, κάθε γκέλα δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα. 

Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια ομάδα που ο προπονητής της είπε "δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε". Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει τρεις βαθμούς και σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα μετρήσει μεγάλη χασούρα. 

Και επειδή ακριβώς από αυτή την έδρα θα περάσουν Κοπεγχάγη και Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ νικά και προχωρά. Αν δεν τα καταφέρει βάζει μπελάδες ενόψει και του αγώνα με τον Αστέρα.

"Οποιος δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι και να το πει" είπε χθες ο Κούρτιτς. Αλλά από τις χθεσινές δηλώσεις ξεχωρίζω όλα όσα είπε ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές. 

Ηθελα να την κάνω την ερώτηση και ο Ρουμάνος δεν απέφυγε να στείλει μηνύματα. Ναι είναι αργά για δάκρυα, αλλά τουλάχιστον στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ας λειτουργήσει η ομάδα σωστά και έγκαιρα. Αυτό ουσιαστικά ζήτησε χθες ο Λουτσέσκου. 

Για το σημερινό ματς δεν θέλει και μεγάλη ανάλυση. Μιλάμε για μια ερασιτεχνική ομάδα που το υψηλότερο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή είναι 50.000 ευρώ. Μια ομάδα που ζει το όνειρο της.

Χθες πήρε άδεια από την εργασία του ο τελωνειακός, πήρε άδεια από την εργασία του ένας λογιστής, αφού σήμερα παίζουν με τον ΠΑΟΚ. Δεν αναφέρομαι σε οπαδούς της Λίνκολν αλλά σε ποδοσφαιριστές της. Θέλετε να το αναλύσω και άλλο; Δεν χρειάζεται νομίζω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.