Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β' ο Φιλίπε Σοάρες!

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Δύο εντός έδρας παιχνίδια ακολουθούν τον ΠΑΟΚ Β'. Την Πέμπτη 24/3 (15:00) ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Πιερικό στο γήπεδο του Μακεδονικού για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή 27/3 σειρά έχει ο Θεσπρωτός.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ μετρά 32 βαθμούς σε 23 παιχνίδια και μετά την ήττα στη Ξάνθη αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής κι επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, όπως φυσικά και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουεντραόγκο, που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα ανδρών της Μπουρκίνα Φάσο για τα δύο φιλικά με Κόσοβο και Βέλγιο, όπως και τους Χατζηστραβό και Γκορντεζιάνι, που είναι τιμωρημένοι.

Επίσης, εκτός μένει και ο Τάχατος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, επιστρέφει ο Κουλούρης μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μπράντονιτς, ενώ η προσπάθεια θα ενισχυθεί κι από τον Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπουργάνης, Μπαλάφας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Σοάρες, Τζίμας, Σαλαμούρας Μελετίδης, Πανίδης, Γαιτανίδης, Κούτσιας, Κουλούρης, Μπράντονιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.