Στην αντεπίθεση ο Ποτσετίνο - «Δεν θα αγαπήσουν άλλον περισσότερο από εμένα»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2024

Σε ανοιχτή κόντρα βρίσκεται ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τους οπαδούς της Τσέλσι, ενώ τους ζητά να αγκαλιάσουν το πλάνο της ομάδας.

Η εικόνα των «μπλε» είναι απογοητευτική, ειδικά σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Καθώς η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Αγγλικού πρωταθλήματος, έχοντας μόλις 36 βαθμούς. Άπαντες ποντάρουν στην κατάκτηση του FA Cup ώστε να παίζουν του χρόνου στο Champions League, αφού βρίσκονται εκτός “εισιτηρίων” στην βαθμολογία της Premier League.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει καταφέρει να πείσει τους φιλάθλους να τον εμπιστευθούν. Μάλιστα πολλοί από αυτούς ζητούν ανοιχτά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο «βγήκε στη σέντρα» με τους οπαδούς της Τσέλσι, τονίζοντας τους πως πρέπει να καταλάβουν το πρότζεκτ που προσπαθεί να χτίσει η ομάδα. Ενώ είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα αγαπήσουν άλλον προπονητή περισσότερο από εκείνον τη δεδομένη στιγμή.

«Το σημερινό πρότζεκτ είναι διαφορετικό. Αυτή η Τσέλσι είναι διαφορετική. Εάν κάποιος θέλει να μας ασκήσει κριτική με βάση το παρελθόν, κανείς δεν θα βγει κερδισμένος. Οι φίλαθλοι μας δεν πρόκειται να αγαπήσουν άλλον προπονητή αυτή τη στιγμή περισσότερο από εμένα. Είναι ένα νέο πρότζεκτ και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει», δήλωσε ο Ποτσετίνο στα ξαφνικά απάντησε στους οπαδούς της Τσέλσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.