Στην αντεπίθεση η Βαλένθια για Κάλα: «Έχασε τεράστια ευκαιρία να απολογηθεί»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Στην αντεπίθεση πέρασε η Βαλένθια ύστερα από τις δηλώσεις του Χουάν Κάλα ο οποίος ουσιαστικά αρνήθηκε τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Μουκτάρ Ντιακαμπί των «νυχτερίδων».

Μάλιστα, η διοίκηση της Βαλένθια, εξέδωσε ανακοίνωση που δηλώνει...λυπημένη με τα λεγόμενα του Χουάν Κάλα, τονίζοντας παράλληλα πως έχασε μεγάλη ευκαιρία για να απολογηθεί στο θύμα.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

«Η Βαλένθια λυπάται για τις δηλώσεις που έγιναν από τον παίκτη της Κάδιθ Χουάν Κάλα την Τρίτη, στις οποίες 48 ώρες αργότερα αρνήθηκε ότι προσέβαλε ρατσιστικά τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, κατά τη διάρκεια του αγώνα της LaLiga της περασμένης Κυριακής στο 'Ραμόν ντε Καράνθα.

Ο Κάλα έχασε μια τεράστια ευκαιρία να αποδεχθεί το λάθος του και να απολογηθεί στο θύμα. Αντί να το κάνει αυτό, επιτέθηκε τόσο στον Ντιακαμπί όσο και σε άλλα μέλη της Βαλένθια.

Η Βαλένθια επιθυμεί να επαναλάβει ότι πιστεύει τον παίκτη της και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Ύστερα από τις απειλές που έγιναν από τον Κάλα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης 6 Απριλίου, ο πρόεδρος Ανίλ Μέρθι και ο Μουκτάρ Ντιακαμπί παραμένουν σταθεροί στην αφοσίωσή τους να παλέψουν μέχρι τέλους για το ζήτημα, οπουδήποτε χρειαστεί, για το καλό του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας. Η Βαλένθια δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη βελτίωση στο πρωτόκολλο και στη μάχη κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.