Στην Αμμουδιά ο Γιώργος Γεωργιάδης

Metrosport Team09 Ιουλίου 2023

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γεωργιάδη.
Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 14.11.1987 κατάγεται από το Ανω Μητρούσι και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός.
Προηγούμενη του ομάδα ο Απόλλων Παραλιμνίου που αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια.
Ο Γιώργος με την ποιότητα και την εμπειρία του θα βοηθήσει τόσο την ομάδα να πετύχει τον μεγαλο στόχο της, όσο και τους νεαρότερους συμπαίκτες του.
Ο Γιώργος είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.
Είναι παίκτης που έχει περισσότερες από 250 συμμετοχές και πάνω από 100 γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Πανσερραϊκού,του ΠΑΟΚ, της Βέροιας, της Δόξας Δράμας, ενώ έχει περάσει ακόμη από την Κύπρο και το Αζερμπαϊτζάν.
Να αναφέρουμε ότι έχει φορέσει τα γαλανόλευκα της Εθνικής Ελλάδος 3 φορές με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος.
Ο Γιώργος στον Ηρακλή Αμμουδιάς θα πάρει την φανέλα με το αγαπημένο -7- τον αριθμό που είχε όταν αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό τον ΠΑΟΚ και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος ήθελε πρωτίστως να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Σισμάνη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, ενώ ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε ένα οργανωμένο σωματείου που τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε όλους τους τομείς σε επαγγελματικό επίπεδο και έδωσε τον λόγο του στους φίλους του Ηρακλή Αμμουδιάς ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Γιώργο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχουμε όλοι μαζί το μεγάλο στόχο της ομάδας μας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.