Στην άκρη οι δεύτερες σκέψεις στον Άρη

Μάνος Χατζάκης31 Οκτωβρίου 2020

Στον ίδιο μονόδρομο, ασχέτως απουσιών, βαδίζει ο Αρης και κάπως έτσι αντιμετωπίζουν οι “κιτρινόμαυροι” την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η προετοιμασία είχε διαφοροποιήσεις, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει. Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο να παίξει ποδόσφαιρο και κοιτά αποκλειστικά το πώς θα τελειώσει καλύτερα τη “δουλειά” της.

Ούτε ως σκέψη πέρασε από το μυαλό της τεχνικής ηγεσίας ή ακόμη και των ποδοσφαιριστών, η αναζήτηση δικαιολογιών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ρυθμοί ήταν τέτοιοι σαν η ομάδα να “κατέβαινε” πλήρης και χωρίς προβλήματα. Οι δεδομένες απουσίες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προσβλήθηκαν από κορωνοϊό μπορεί να αλλάζουν μέρος του πλάνου και της τακτικής, ωστόσο δεν αλλάζουν τον στόχο, ο οποίος είναι η νίκη και κατ' επέκταση η διατήρηση του αήττητου. O Aκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους οχτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τέθηκαν εκτός προπονήσεων, λόγω κορωνοϊού, αλλά και τον Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο 51χρονος τεχνικός δεν έκανε την παραμικρή κουβέντα για τις απουσίες. Δούλεψε με τους διαθέσιμους από τους οποίους περιμένει να δει προσπάθεια, βελτίωση και... αποτέλεσμα. Αλλωστε, ο φετινός Αρης έχει πιο βαθύ ρόστερ και, αν καταφέρει να κερδίσει τον Αστέρα, θα έχει στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ούτε οι απουσίες μπορούν να τον φρενάρουν από τη διεκδίκηση (τουλάχιστον) της τέταρτης θέσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.