Στικούδη: Έκανε live, φάνηκε η κοιλίτσα και της εύχονταν για το μωρό!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Λίγο πριν το τέλος του φετινού All Star Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Στικούδη είχε βρεθεί στο επίκεντρο του σόου μεταμφιέσεων εξαιτίας της πιο πρησμένης σε σχέση με συνήθως κοιλίτσας της.

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και τραγουδίστρια, είχε χορέψει και τραγουδήσει το τραγούδι της Τουρκάλας Hadise από τη Eurovision αλλά ενώ όλοι περίμεναν να δουν το χορευτικό τσιφτετέλι, η Κατερίνα χόρεψε μεν αλλά με λιγότερα κουνήματα σε σχέση με το παρελθόν.

Στους μήνες που ακολούθησαν, η Στικούδη τηρεί σιγή ιχθύος, παρότι και στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως η απόκτηση ενός παιδιού με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδιά της.

Πάντως, την ίδια στάση είχε κρατήσει η Στικούδη και στον γάμο της, που έλαβε χώρα το 2018, στο χωριό του γαμπρού και την είδηση για το μυστήριο έκανε η ίδια η Στικούδη μετά τον γάμο με ένα απίθανο βίντεο που χόρευε δίπλα στο αυτοκίνητο με το νυφικό!

Το Live που πρόδωσε την κοιλίτσα

Μπορεί οι φωτογραφίες της Στικούδη στο προφίλ της στο Instagram να είναι τέτοιες που η φουσκωμένη πια κοιλίτσα να καμουφλάρεται, όμως στο live που έκανε μόλις χθες για τα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλιπ και η κοιλίτσα φάνηκε και οι fans της της ευχήθηκαν με το καλό το νέο τραγούδι και το μωρό!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.