Στη Χαλκιδική ο Βλάνταν Ίβιτς: Τι είπε για ΠΑΟΚ και Φερέιρα

Metrosport Team27 Ιουλίου 2020

O Βλάνταν Ίβιτς κάνει διακοπές στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με οπαδούς του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της Μακάμπι, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην περιοχή της Σιθωνίας, πλησίον του Μαρμαρά, έγινε αντιληπτός από φιλάθλους ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο, υπήρξε μεταξύ τους μία συζήτηση με αφορμή τα όσα ακούγονται αναφορικά με τον ίδιο και μία ενδεχόμενη επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Ο ίδιος ερωτηθείς για τα πλάνα του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, απάντησε πως θέλει να ξεκουραστεί προς το παρόν. Επίσης όπως προκύπτει από την εν λόγω συζήτηση, παρά την πετυχημένη πορεία στο Ισραήλ, ρόλο στο να αποχωρήσει έπαιξε η οικογένεια του και το ότι υπήρχε αυξημένη ένταση στην περιοχή.

Ο ίδιος μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον «Δικέφαλο του Βορρά», τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τον Μίροσλαβ Στοχ.

Αναφορικά με τον Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ο Φερέιρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής». 

Ενώ τοποθετήθηκε και για τα όσα συμβαίνουν με τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Μίροσλαβ Στοχ, «Δεν γίνεται ο Στοχ να κάνει ανάρτηση για τον προπονητή και μετά να παίζει σα να μην συμβαίνει τίποτα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.