Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Σοάρες

Metrosport Team05 Ιουνίου 2022

Ο Ράφα Σοάρες που έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος αμυντικός που θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις καλοκαιρινές του διακοπές (ήταν στις Μαλβίδες) και θα είναι στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας στις 21 Ιουνίου. 

Εκεί που δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο Νάσμπεργκ καθώς γίνονται προσπάθειες με την Βαλερένγκα να του επιτρέψει να αποχωρήσει πριν το τέλος του συμβολαίου του. Αλλωστε η επόμενη αγωνιστική στην Νορβηγία είναι στις 19 Ιουνίου και η Βαλερένγκα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ααλεσουντ. 

Θυμίζουμε πως ο Μπότο χθες σημείωσε πως ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του Νορβηγού. Εξελίξεις άμεσα θα υπάρξουν και με τον Κοτάρσκι αφού είναι απαραίτητο από την πρώτη προπόνηση ο ΠΑΟΚ να τον έχει στη διάθεση του. 

Είναι θέμα επίσης ημερών να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Αντίθετα δεν φαίνεται πως υπάρχει σημείο επαφής με τον Κρέσπο πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πλέον ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή του 25χρονου Γερμανού Μάρκο Ρέντε. Χθες ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε με την Εθνική Σουρινάμ και σύντομα θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.