Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κουαλιάτα

Metrosport Team12 Ιουνίου 2022

Στην πόλη που θα τον φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια θα βρεθεί σήμερα ο Νικολάς Κουαλιάτα. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στην τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε χθες το ταξίδι από την πατρίδα του ώστε να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να έχει μια πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον. 

Εχοντας περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έχοντας υπογράψει το συμβόλαιο του, πλέον μετρά αντίστροφα για να αρχίσει προπονήσεις. Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί μερικές μέρες διακοπών καθώς μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. 

Στο μέτωπο της ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, χθες τα ολλανδικά ΜΜΕ υποστήριξαν εκ νέου ότι ο Μπαζούρ ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μάρκο Ρέντε είναι στο πρώτο πλάνο του Μπότο που χθες απάντησε στον αθλητικό διευθυντή της Χέρακλες που με δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο είχε υποστηρίξει πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει σοβαρή πρόταση. 

 Ο Ζοσέ Μπότο σήκωσε το γάντι και σημείωσε: «Κάναμε μια προσφορά έναρξης των διαπραγματεύσεων που θεωρούμε μια λογική αρχή. Επί δυο εβδομάδες ωστόσο δεν έχουμε επικοινωνία, καθώς ο υπεύθυνος της Χέρακλες που υποβιβάστηκε είναι σε διακοπές και δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.