Στη Θεσσαλονίκη οι γονείς του Νάσου Κωνσταντίνου

Metrosport Team16 Ιουνίου 2021

Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την απώλεια του Νάσου Κωνσταντίνου, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή. Χθες ηρθαν στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας του, Νίκος και η συζυγός του. 

Οι δύο γονείς του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Εκεί είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η δίκη, ενός εκ των κατηγορουμένων που ήταν ανήλικος πριν από τέσσερα χρόνια (όταν ο Νάσος έχασε την ζωή του) και πλέον έχει ενηλικιωθεί. Το παράπονο του πατέρα πάντως είναι μεγάλο. Κυρίως διότι όπως έλεγε, οι κατηγορούμενοι, δεν είναι πλέον στην φυλακή, καθώς η νομοθεσία στην Ελλάδα τους έδωσε την δυνατότητα να αφεθούν ελεύθεροι μετά από ένα χρονικό διάστημα. «Στην Κύπρο, κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε», έλεγε ο πατέρας του Νάσου.

Σήμερα τελέστηκε τρισάγιο, στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το μνημείο του Νάσου. Χθες εξάλλου, οι γονείς του Νάσου, βρέθηκαν στην Τούμπα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, ενώ στην μπουτίκ, τους υποδέχθηκε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και μέλος της διοίκησης Βαγγέλης Χρυσοχόος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.