Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Μπότο - «Καταστροφικό να φέρνεις παίκτες στον προπονητή που δεν θέλει»

Γιώργος Ζαΐρης04 Ιανουαρίου 2022

 Πριν από μερικές μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλωσορίζοντας τον Μπότο και μπροστά στους ποδοσφαιριστές τον χαρακτήρισε βασικό πυλώνα της ομάδας που από κοινού θέλουν να φτιάξουν.

 Αλλωστε η έλευση αθλητικού διευθυντή ήταν κάτι που χαροποίησε τον Ρουμάνο τεχνικό που στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν αναγκασμένος να επωμιστεί ευθύνες που δεν του αναλογούν. Από σήμερα ο Μπότο θα είναι στη Θεσσαλονίκη και έχει φροντίσει ήδη να κάνει... χαρούμενο τον Ραζβάν Λουτσέσκου με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Εκεί αναφερόμενος στη φιλοσοφία που έχει έγραψε με νόημα: «Συχνά οι σύλλογοι δεν έχουν καμία ιδέα για το πώς θέλουν να παίξουν. Έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο και στη συνέχεια κάνουν ανόητα πράγματα, όπως να φέρνουν στον προπονητή παίκτες τους οποίους δεν θέλει. Αυτό είναι καταστροφικό». 

Είναι λοιπόν προφανές πως ο Πορτογάλος θέλει να εφαρμόσει αυτό το πλάνο και στον ΠΑΟΚ. Και είναι σημαντικό ο Λουτσέσκου να γνωρίζει πως θα έχει την τελική επιλογή στη απόκτηση ποδοσφαιριστών (με βασική παράμετρο πάντα να είναι σύμφωνη και η ιδιοκτησία του συλλόγου αφού αυτή θα πληρώσει). Ο Ζοσέ Μπότο μέσα από την ίδια ανάρτηση σημείωσε «Ο σύλλογος πρέπει να σκεφτεί καλά ποιος είναι ο δρόμος της επιτυχίας, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν σύλλογοι που σκέφτονται αρχικά σε μια κατεύθυνση, στη συνέχεια σε άλλη και στο τέλος της σεζόν καταλήγουν σε ένα τελείως διαφορετικό πλάνο».

 Επείγουν τα μεταγραφικά

 Πλέον και μετά τα δέκα κρούσματα στον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει το άγχος της προετοιμασίας για την αυριανή αναμέτρηση που θα αναβληθεί. Ετσι θα εστιάσει στο να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα νέα όπλα στη φαρέτρα του. 

Πλέον και από κοντά με τη φυσική παρουσία του Μπότο και του στενού του συνεργάτη θα πρέπει να τρέξουν το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και ακολούθως να παρθούν αποφάσεις και για παίκτες που αυτή τη στιγμή είναι στο ρόστερ αλλά το μέλλον τους παραμένει αβέβαιο όπως είναι για παράδειγμα η περίπτωση του Τσόλακ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.