Στη μάχη του τίτλου η Κ17 του Άρη

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, η ομάδα Κάτω των 17 ετών του Αρη αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς (ο άλλος είναι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Πρωταθλήματος της Super League, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Οι Κιτρινόμαυροι του Κώστα Καζάνα πανηγύρισαν μέσω της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος την παρουσίας του στην Τελική Φάση για δεύτερη διαδοχική σεζόν και έχουν υψηλές προσδοκίες. “Ο τρόπος με τον οποίον ήρθε η συμμετοχή μας στο Final 4, με το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και τους πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια, θεωρείται επιτυχία”, είπε στον ιστότοπο της Λίγκα ο προπονητής της ομάδας και αναφέρθηκε στην επιθυμία για διάκριση: “το μέγεθος του οργανισμού δημιουργεί προσδοκίες για ανταγωνιστική παρουσία στην διοργάνωση αντάξια της φήμης και του επιπέδου των τμημάτων υποδομής του Αρη”. 

Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέκος Καραμανλής, υποστήριξε πως, “Είναι μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα του ΑΡΗ. Όνειρο δικό μου, όπως και όλων των παιδιών είναι κάποια στιγμή να αγωνιστούμε μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Με την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου και των υπόλοιπων παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα πιστεύω να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.