Στη λίστα για προπονητή και ο Καμπιάσο για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης18 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από εχθές το βράδυ ο Αρη. Η εντός έδρας ήττα από την Κόλος Κοβαλίβκα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, έφερε αυτόματα και τον Μίκαελ Ένινγκ στην πόρτα της εξόδου από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, πριν καλά καλά ο Γερμανός προλάβει να συμπληρώσει έναν χρόνο στην ομάδα.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους στην αγορά για τον επόμενο προπονητή και μπορεί σε πρώτη φάση να επικεντρώνονται στην ελληνική αγορά, με τα ονόματα των Αναστασίου, Δέλλα και Μάντζιου να είναι στις πρώτες σκέψεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν “μάτια” και στο εξωτερικό. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν “πέσει” στο τραπέζι, μάλιστα, από τις εκτός συνόρων επιλογές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο θρύλος της Ίντερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017 -με τον Ολυμπιακό να αποτελεί την τον τελευταίο του σταθμό- βρίσκεται στις αρχές της προπονητικής του καριέρας, Ουσιαστικά τώρα κάνει τα πρώτα του… βήματα στους πάγκους, καθώς η μοναδική δουλειά του ήταν αυτή στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας ως assistant manager για ένα 4μήνο το 2018, στο πλευρό του Χοσέ Πέκερμαν. Γεγονός που σίγουρα σε πρώτη φάση λειτουργεί ανασταλτικά.

Ο Καμπιάσο έχει προταθεί στον Αρη εδώ και καιρό. Ωστόσο, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται τώρα σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, είναι πολύ πιθανό η περίπτωσή του να συζητηθεί εκ νέου και να εκτιμηθεί κάτω από διαφορετικά δεδομένα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.