Στη Λάρισα με την ίδια συνταγή επιτυχίας o ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Στο “Παλατάκι¨ οι στιγμές που ζουν από την προηγούμενη Κυριακή με την ξεκάθαρη επικράτηση επί του Αρη, αλλά και την ανέλπιστη νίκη μέσα στη Νεπτούνας έχουν επιφέρει μια πολύ καλή ψυχολογία.

Ομως, ο Κώστας Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τον “τελικό” που έχουν στη Λάρισα και την αναγκαιότητα να πετύχουν την 5η τους νίκη στο Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να επιβιώσει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά κανείς δεν ξεχνάει ότι αυτό θα πρέπει να επιτευχθεί μέρα με τη μέρα.

Η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” μπορεί να δέχθηκε μια σημαντική ανάσα από το sold out σε οικονομικό επίπεδο κόντρα στον Αρη, αλλά ακολουθούν και άλλα εντός έδρας ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου οι κερκίδες θα πρέπει να έχουν ανάλογη εικόνα με αυτή της προηγούμενης Κυριακής.

Τόσο στα παιχνίδια της Basket League, όσο και στα αυτά του BCL, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σε ατμόσφαιρα, όσο το δυνατόν περισσότερο ανάλογη, με το παιχνίδι κόντρα στον Αρη.

Εύκολο δεν είναι, αλλά είναι αναγκαίο, για όλους τους τομείς, γι’ αυτήν την ομάδα και τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της. Οι βάσεις όμως που μπήκαν με τις δυο τελευταίες νίκες αποτελούν σπουδαίο κίνητρο για όλους.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φύγει νικητής από τη Λάρισα και παράλληλα επιβληθεί της Ντιζόν για το Basketball Champions, τότε ο στόχος της παραμονής θα είναι ακόμα πιο κοντά, όπως και η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το μεγαλύτερο στοίχημα όμως για όλους στο “Παλατάκι” είναι η οικονομική επιβίωση του τμήματος.

Ο Γιώργος Σαββίδης με σχετικό ποστάρισμα υπενθύμισε την ανάγκη για νίκη μέσα στη Λάρισα, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι η ενεργοποίηση του για ενίσχυση της ομάδας αρχικά με τον Μπράουν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη προσθήκη.

Επίσης, οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ, έχουν κινηθεί για την οικονομική στήριξη της ΚΑΕ, οι λογαριασμοί για το σχετικό σκοπό, είναι ανοικτοί σε όλες τις τράπεζες και επειδή το οικονομικό, παραμένει σταθερά το μεγαλύτερο πρόβλημα, η στήριξη μέσα από αυτήν τη διαδικασία, έχει επίσης μεγάλη σημασία για το μέλλον της ομάδας.

Με λίγα λόγια, αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει με την ίδια συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα, τότε θα έχει επιτευχθεί η ζητούμενη επιβίωση σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/1)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.