Στη Γρανάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2020

Αποστολή στη Γρανάδα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Μετά από μια πτήση που κράτησε παραπάνω ως από 3,5 ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Γρανάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιλότος ήταν και πάλι ο κύριος Τζώνος όπως είχε συμβεί και πριν από μερικές εβδομάδες στο ταξίδι για το Κρασνοντάρ.

Το αεροπλάνο αφού πέταξε πάνω από την Ήπειρο πέρασε το Ιόνιο και στη συνέχεια διέσχισε την Σικελία. Πετώντας πάνω από τη Νάπολι πέρασε στην Ισπανία και μετά από την Βαρκελώνη και τη Βαλένθια κατευθύνθηκε στην Γρανάδα όπου και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λόρκα

Οι αναταράξεις δεν απουσίασαν από την πτήση και κυρίως πάνω από το Ιόνιο με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά να μην μπορεί να σηκωθεί κανείς από τη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί και λόγω των ειδικών συνθηκών λόγω του covid 19 πως η παρουσία των μελών της διοίκησης ήταν ολιγομελής. Εκτός του Μάκη Γκαγκατση κανένα άλλο μέλος της διοίκησης δεν ήταν στο τσάρτερ. Φυσικά με την ομάδα πέταξε και ο Όλαφ Ρεμπε που στα πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους σημείωνε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην Ισπανία λόγω της πανδημίας.

Η έξοδος από το αεροπλάνο έγινε μόνο από την μπροστινή πόρτα και ανά δέκα άτομα ενώ το κάθε μέλος της αποστολής είχε συμπληρωμένο και διαθέσιμο για έλεγχο, ένα έντυπο που ζήτησε το υπουργείο υγείας της Ισπανίας.
Ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός και έτσι η αποβίβαση από το αεροπλάνο καθυστερεί αρκετά.

Η αποβίβαση ολοκληρώνεται και τα μέλη της αποστολής φεύγουν ανά 10 με λεωφορεία με προορισμό το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.