Στη δεύτερη θέση ο Μακεδονικός Γέφυρας επικράτησε του Ιωνικού

Χρήστος Λιάπης21 Δεκεμβρίου 2025

Στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Μακεδονικός Γέφυρας νίκησε τον Ιωνικό με 3-0 και τον προσπέρασε βαθμολογικά. Πλέον είναι δεύτερος με 23 βαθμούς, ενώ ο Ιωνικός οπισθοχώρησε στην τρίτη θέση έχοντας 22 βαθμούς. Πρώτος χωρίς να έχει κάνει το ρεπό του είναι ο Αγροτικός Αστέρας με 31 βαθμούς.

Α κατηγορία 1ος όμιλος

Σκόρερ: Καραντουλαμάς (48’, 60’), Κατσώρας (90’)

Διαιτησία: Μπάτζιος (Παρισίδης, Σαμουρκασίδης)

Μακεδονικός Γέφυρας (Καβαλιεράτος): ΓΙΟΥΔΑΣ Τ., ΣΩΤΗΡΑΚΟΓΛΟΥ Σ., ΒΑΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ Γ., ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ Π., ΣΩΤΗΡΑΚΟΓΛΟΥ Α., ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α., ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Δ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ., ΚΑΡΑΝΤΟΥΛΑΜΑΣ Α., ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Αλλαγές: 63' ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ. - ΝΤΟΥΡΟΣ Δ., 72' ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α. - ΚΑΦΕΤΖΗΣ Δ., 84' ΣΩΤΗΡΑΚΟΓΛΟΥ Σ. - ΚΑΤΣΩΡΑΣ Ε.

Ιωνικός (Στεφανόπουλος): ΓΙΩΤΑΣ Α., ΣΚΕΜΠΗΣ Ν., ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Σ., ΤΣΙΟΚΑΣ Γ., ΠΑΣΠΑΛΑΣ Ν., ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ Α., ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ. (59’ ΓΑΛΑΝΗΣ), ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Σ., ΜΠΟΥΤΖΙΚΟΥΔΗΣ Ο., ΚΕΧΑΓΙΑΣ Α., ΦΕΜΙ Λ.

Η ομάδα του Μακεδονικού Γέφυρας εύχεται καλές γιορτές με υγεία σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς τραυματισμούς και σε όλο τον κόσμο. «Οι παίκτες και η διοίκηση του Μακεδονικού γέφυρας συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.