Λεωνίδας Στεργίου: Στη Χάιντενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι

Σταύρος Βατμανίδης15 Ιανουαρίου 2026

Ο Λεωνίδας Στεργίου θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Χάιντενχαϊμ, με την Στουτγκάρδη να τον δίνει δανεικό, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής που θέλει ο ποδοσφαιριστής.

Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας θα φορέσει τη φανέλα της Χάιντενχαϊμ, μέχρι το τέλος της σεζόν, επίσης όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα το deal των δύο ομάδων δεν έχει τοποθετηθεί κάποια οψιόν αγοράς. Φέτος, ο Στεργίου δεν έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές με την Στουτγκάρδη, με τον ίδιο να «αναγκάζεται» να παίζει και με τη δεύτερη ομάδα (2 ολιγόλεπτες συμμετοχές με την πρώτη και 4 ματς με τη δεύτερη ομάδα).

Ο Έλληνας μπακ αποτελούσε επιλογή του προπονητή της Χάιντενχαϊμ, Χόλγκερ Σάνβαλντ, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση της Bundesliga και να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σήμερα (15/1) ο Στεργίου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.