Στέργιος Τσιμίκας: « Στον Κώστα δεν χαρίστηκε τίποτα παρά τις πίκρες που βίωσε στην αρχή στον Ολυμπιακό»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2020

Μία μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα είναι αυτή του Κώστα Τσιμίκα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ.

Ο αδερφός του Κώστα, Στέργιος Τσιμίκας, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μιλώντας για τα όσα έχει πετύχει ο αδερφός του, την πορεία του μέχρι τη Λίβερπουλ και την καταξίωση του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είμαι Λίβερπουλ από μικρός και δεν χάνω κανένα παιχνίδι της ομάδας. Έχω όλη την ενδυμασία της ομάδας. Εγώ είμαι μεγαλύτερος κατά δύο χρόνια αλλά αμφότεροι προερχόμαστε από τον Πανσεραϊκό, με την ομάδα να συνεχίζει ακόμα την καλή δουλειά με τους νεαρούς παίκτες. Στον Κώστα δεν χαρίστηκε τίποτα παρά τις πίκρες που βίωσε στην αρχή στον Ολυμπιακό αλλά δεν το έβαλε κάτω ο ίδιος. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα και δεν το πίστευα μέχρι να δω τις ανακοινώσεις γιατί μου φαινόταν αρκετά μεγάλο. Κάθομαι βλέπω τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να το αντιληφθώ».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να πω ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω ακόμα και όταν ένας προπονητής  δεν σε εμπιστεύεται. Όταν είσαι καλός θα δικαιωθείς, όπως έγινε και με τον Κώστα. Δεν τον φοβάμαι στην Λίβερπουλ καθώς έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Εχει πάρει ήδη 10 φανέλες, ήδη γίνεται χαμός εδώ και δεν σταματάνε να χτυπούν τα τηλέφωνα εδώ στο σπίτι. Η μαμά είναι και χαρούμενη και στεναχωρημένη γιατί θα είναι μακριά ο Κώστας, αλλά όλη η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη γενικά.

Σε μικρή ηλικία ήμασταν στη Νεάπολη και μετά πήγαμε στον Πανσεραϊκό και ο Κώστας ξέρει ότι χρωστάει πολλά στην ομάδα που ξεκίνησε. Στην Ολλανδία εξελίχθηκε απίστευτα και τον βοήθησαν πολύ εκεί. Πιστεύω ότι του χρόνου θα καταφέρει να πιάσει τις 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από τη στιγμή που πήγε ο Κώστας στην Λίβερπουλ είναι σαν να πήγα εγώ εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.