Στενοχώρια Κουλιεράκη για τον... συμπαίκτη Μιχαηλίδη

Κώστας Πετρωτός15 Μαρτίου 2022

Ο Ντίνος Κουλιεράκης με 17 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ είναι εκείνος που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη. 

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ από τα Χανιά υπήρξε συμπαίκτης του Γιαννιτσιώτη στόπερ στην Κ19 κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε συνέντευξή του στο metrosport.gr, στον Χάρη Εμμανουηλίδη. «Έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις μαζί, είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος μου, μπορεί να έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά είμαι ο Κωνσταντίνος. Εγώ θεωρώ ότι είμαι σε έναν βαθμό πιο δυναμικός από τον Γιάννη και πιστεύω πως έχω όλες τις ικανότητες μελλοντικά να αποτελώ κομμάτι της πρώτης ομάδας...». 

Ωστόσο, το μόνο που δεν ήθελε ήταν να συμβεί αυτό που συνέβη στον Μιχαηλίδη. «Δεν ήθελα να πάρω την ευκαιρία έτσι, στεναχωριέμαι πολύ για τον Γιάννη», εκμυστηρεύτηκε στον άνθρωπο που τον ξέρει από πέντε χρονών όταν τον πήρε στην Ακαδημία του Δόξα Calcetto (από εκεί προέρχεται και ένα άλλο ταλέντο των Ακαδημιών, ο Γρηγόρης Πολιτάκης) . 

Ο λόγος για τον Νότο Ματηγάκη, που είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στην «Μ» για τον Κωνσταντίνο (ή Ντίνο όπως τον φωνάζει) Κουλιεράκη. 

Μας λέει χαρακτηριστικά: «Τον Ντίνο τον είχα από πέντε χρονών στην Ακαδημία και στον ΠΑΟΚ πήγε το καλοκαίρι του 2017, 13,5 ετών. Σε εμάς έπαιζε αριστερό οκτάρι, εξάρι, αλλά και επιθετικό χαφ και είχε και ικανότητα στο σκοράρισμα. Ξέραμε όμως ότι, μεγαλώνοντας, λόγω των στοιχείων που έχει θα μπορούσε να παίξει και πιο πίσω για να κάνει καριέρα. Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι η ωριμότητα και η πειθαρχία του, σκεφτείτε ότι από τότε που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, σε ηλικία 13,5 ετών, έμενε μόνος του στο σπίτι των Ακαδημιών. Εκεί ήταν αρχηγός στις ομάδες που δημιουργούνταν και ένα διάστημα έμεινε και με τον Μιχαηλίδη στον ίδιο χώρο. Στην πρώτη ομάδα είχε ανέβει από πιο πριν και με Φερέιρα και Γκαρσία, αλλά και ο κ. Λουτσέσκου του έδινε και πριν την ευκαιρία και μάλιστα οι συνεργάτες του τού έλεγαν «είσαι εδώ, γιατί σε επιλέξαμε και σε θέλουμε. Είναι ένα παιδί που έχει πάρει τίτλους με τις ομάδες των Ακαδημιών».

Η ιστορία που δεν πρόκειται να ξεχάσει

Ο 18χρονος Χανιώτης έχει ως μεγάλο στόχο την καθιέρωση στην πρώτη ομάδα και δουλεύει σκληρά για να πετύχει τον στόχο του. Ωστόσο, υπάρχει και μία ιστορία που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην ζωή του. Όπως μας είπε ο κ. Ματηγάκης «τον Ντίνο τον είχαν ξεχωρίσει ο Κώστας Λαγωνίδης και ο Γιάννης Αβραμίδης και είχαν ταξιδέψει στα Χανιά. Πέρασε δύο επιτυχημένα δοκιμαστικά από τον ΠΑΟΚ και ενώ ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην ομάδα αυτή αναβλήθηκε δύο φορές. Την πρώτη γιατί στο τελευταίο ματς που έδωσε με την Ακαδημία μας τραυματίστηκε στον ώμο και μετά γιατί έπρεπε να κάνει μία επέμβαση για παθολογικούς λόγους συνηθισμένη στα μικρά παιδιά. Ετσι καθυστέρησε έξι μήνες να πάει στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.