Στενή... παρακολούθηση στον «Ντέλια» από τη Μίλαν, γράφουν οι Ιταλοί

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2023

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια παίζει «ψηλά» στα μεταγραφικά σενάρια και ειδικά στα ιταλικά ΜΜΕ μετά από όσα έγιναν γνωστά σχετικά με ενδιαφέρον της Μίλαν για τον ποδοσφαιριστή. Ο Νικόλο Τσεκαρίνι, δημοσιογράφος που έχει ειδίκευση στις μεταγραφές αναφέρθηκε στην περίπτωση του 19χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ σε ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Τσεκαρίνι στάθηκε ιδιαίτερα στον «Ντέλια» όταν αναφέρθηκε στις πιθανούς στόχους της Μίλαν για το προσεχές καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούνται στενά από το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ιταλίας.

«Η Μίλαν συνεχίζει να παρακολουθεί την αγορά των μεσοεπιθετικών για το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών πρέπει να συμπεριλάβουμε το προφίλ του Φολαρίν Μπαλογκούν, γεννημένος το 2001, που ανήκει στην Άρσεναλ και φέτοα τα πηγαίνει πολύ καλά στην Γαλλία με τη φανέλα της Ρεμς.

Στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Αγγλία και η τιμή του αυτή την στιγμή είναι ήδη γύρω στα 20.000.000 ευρώ και η Μίλαν τον παρακολουθεί στενά, αν και υπάρχει ήδη καλός ανταγωνισμός γι' αυτό με Μαρσέιγ και Βιγιαρεάλ να αυξάνουν την πίεση.

Για τη μεσαία γραμμή υπάρχουν παίκτες που απασχολούν και αυτός που παρακολουθείται στενά είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Γεννημένος το 2003 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Λαζάρ Σάμαρτζιτς από την Ουντινέζε (η Νάπολι ενδιαφέρεται ήδη εδώ και καιρό) αλλά και ο Γκονζάλες από τη Λέτσε», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.