«Ο Χατζηπαναγής συγκινήθηκε και προσφέρθηκε να κάνει ένα καμπ»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία με τον Βασίλη Χατζηπαναγή με την ομάδα του και τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά για τη συνεργασία με τον Χατζηπαναγή ανέφερε: «Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση εδώ στην Κρήτη και ο γιος μου έχει δει όλα τα βίντεο του στο ίντερνετ και πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο και έτσι ήρθαμε κοντά. 

Και όταν συζητήσαμε και του είπα ότι είμαστε η μοναδική ακαδημία στην Ελλάδα που έχει δωρεάν τα παιδιά της και δεν πληρώνουν κανένα αντίτιμο για να προπονηθούν στην ομάδα, συγκινήθηκε και προσφέρθηκε να έρθει να κάνει ένα καμπ.

Έχουμε 42 παιδιά, δεν είμαστε ανοιχτή ακαδημία, έχουμε άλλη φιλοσοφία. Είμαστε μια νέα ομάδα 9 χρόνων και καταφέραμε να είμαστε στη Γ Εθνική. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να είναι εθελοντικός, τα παιδιά που έχουμε μαζί μας θέλουμε να κρατήσουμε μαζί μας και στα 18-19 να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα.

Τα κριτήρια της επιλογής των αθλητών ήταν κυρίως γεωγραφικά, δηλαδή παιδιά από τη συνοικία μας, η οποία είναι στο λιμάνι του Ηρακλείου, στον Πόρο, για να αγαπήσουν την ομάδα, τη φανέλα, το σήμα. Μας κοστίζει πιο φτηνά από τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτης της ομάδας. 

Έχουμε σκοπό να αυξήσουμε τα παιδιά σε 70-75 για αυτό διοργανώνουμε το καμπ και με την εμπειρία του Βασίλη. Το Σαββατοκύριακο (27-28/11) ξεκινούν τα μαθήματα».

Για τον Ηρακλή και τον Χατζηπαναγή: «Μιλήσαμε για το παρελθόν δεν αναφερθήκαμε στο παρελθόν. Όταν αναφερόμασταν στο παρόν φαινόταν ότι στεναχωριόταν πάρα πολύ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.