Στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον... «πιστολέρο» της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς!

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

Τα γερμανικά μέσα και ειδικότερα η «BILD» φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο το όνομα του Μάρβιν Ντουκς τον οποίο... στέλνει μεταξύ άλλων ομάδων και στον ΠΑΟΚ, ένα σενάριο το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια, καθώς για αυτό σας είχε ενημερώσει και παλαιότερα το Metrosport.gr.

Πρόκειται για τον... πιστολέρο της Βέρντερ Βρέμης, καθώς ο Ντουκς φέτος σε 26 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 17 φορές ενώ άλλες 10 φορές μοίρασε τη μπάλα για τους συμπαίκτες του. Όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, στα πόδια του ποδοσφαιριστή στρώνονται προτάσεις από ομάδες όπως η Γρανάδα, η Αταλάντα αλλά και η Ουνιόν Βερολίνου.

Ο ύψους 1.88 επιθετικός έγινε κάτοικος Βρέμης το καλοκαίρι έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, εξαργυρώνοντας έτσι τα 16 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Αννόβερο 96, με τον σύλλογο της Βέρντερ να βάζει ρήτρα 5.5 εκατομμυρίων στο συμβόλαιο του παίκτη το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 28χρονος στράικερ, βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας των σκόρερ για την ομάδα του Όλι Βέρνερ στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Bundesliga, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση των σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.