«Στέλνουν» Σαντιάγκο Γκαρσία στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουνίου 2021

Δημοσίευμα στη Χιλή και δηλώσεις του ατζέντη του Σαντιάγκο Γκαρσία αναφέρουν πως ο 32χρονος στόπερ συμφώνησε με τον Αρη.

Στην πραγματικά, όμως, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής όντως πέρασε από το μικροσκόπιο των Κιτρινόμαυρων, αλλά η περίπτωση του τελικά δεν προχώρησε καθώς στον Άρη αναζητούν κάτι καλύτερο.

Πρόκειται για Αργεντινό στοπερ, ο οποίος ανήκει στην Ουνιόν Λα Καλέρα και θεωρείται απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της. Έχει ύψος 1.91, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία με την Παλέρμο και την Νοβάρα και στην Βέρντερ Βρέμης. 

Στην Αργεντινή έπαιξε στην Ροζάριο Σέντραλ, ενώ το 2017 πήγε στην Τολούκα του Μεξικού πριν μεταγραφεί τον Ιανουάριο του 2020 στην Ουνιόν Λα Καλέρα!

Πέρα από στόπερ, ο Σαντιάγκο Γκαρσία έχει αγωνιστεί πολλές φορές και ως αριστερό μπακ. Στο δημοσίευμα της «En Cancha» μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του, Κρίστιαν Λε Μπιαν, ο οποίος αναφέρει ότι: «Υπάρχει μια προσφορά και την έχουμε ήδη αποδεχτεί! Περιμένουμε από τον Αρη να μας στείλει τα εισιτήρια του ποδοσφαιριστή». 

Στην πραγματικότητα όμως και με βάση τα όσα ισχύουν, ο Άρης κοιτάζει αλλού κι έτσι δεν πρόκειται τελικά να στείλει τα εισιτήρια στον Γκαρσία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.