Στείλτε SMS προόδου!

Κώστας Πετρωτός26 Φεβρουαρίου 2021

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά σε αυτά με ΠΑΣ και Λαμία στο Πρωτάθλημα δημιούργησε ικανοποίηση εντός ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα έδειξε αν αποκτά την πολυπόθητη ισορροπία σε επίθεση και άμυνα. Ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά ότι τα παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος μετά τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα απόλυτα αξιόπιστα τεστ για να ελεγχθεί η πρόοδος της ομάδας. 

Αντίθετα, αυτά που ακολουθούν στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα δώσουν την ευκαιρία στον Ουρουγουανό τεχνικό να μετρήσει τον βαθμό προόδου της ομάδας του. Τόσο τα δύο εκτός έδρας ματς για το Πρωτάθλημα κόντρα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό, όσο και το εντός με τον Αρη που ακολουθεί αμέσως μετά την ρεβάνς του Κυπέλλου στην Λαμία δίνουν την δυνατότητα στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να τεστάρει τόσο το βασικό κορμό, όσο και τις εναλλακτικές της ομάδας.

Αρχίζοντας από τον σαββατιάτικο αγώνα που ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τους Ινγκασον, Σβαμπ και Κρέσπο (θα φανεί σήμερα αν στην λίστα των απόντων θα προστεθεί και ο Τζόλης), οι παίκτες του Δικεφάλου θα κληθούν να δείξουν πόσο πολύ έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Το ενδιαφέρον και απόλυτα χρήσιμο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μέσα σ’ αυτό το διάστημα σχεδόν όλο το υλικό θα τεσταριστεί. 

Για παράδειγμα, στην Τρίπολη θα παίξουν και πάλι βασικοί ο Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης, το ματς που ακολουθεί με την Λαμία θα είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν φανέλα βασικού ο Καγκάβα, ο Μπαμπά, ίσως ο Λάμπρου, οπότε όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους να δείξουν πόσο έτοιμοι είναι για την τελική ευθεία και να στείλουν και μηνύματα στον Γκαρσία και τον Ρέμπε για το πώς πρέπει να σχεδιαστεί η ομάδα της νέας περιόδου.

Γι αυτό χθες ο Γκαρσία ανέβασε τους τόνους ζητώντας μέγιστη συγκέντρωση και προσπάθεια απ’ όλους θέλοντας να δείξει στην ομάδα του πόσο σημαντική είναι η περίοδος που ακολουθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.