Στεφανίδης: «Ο μόνος που μειοψήφισε για το ΑΦΜ της Τρίγλιας ήταν ο κ. Ευγενίου»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2020

Για την απόφαση που πάρθηκε στην ΓΣ της Τρίγλιας να μην παραχωρηθεί το ΑΦΜ στον Ηρακλή μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κ. Στεφανίδης. «Ο μόνος που μειοψήφισε ήταν ο κ. Ευγενίου, κατά τα άλλα η απόφαση ήταν ομόφωνη» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό το ισχυριζόταν ο κ. Ευγενίου, ότι είναι σε καλό δρόμο με τον Ηρακλή. Ήταν θετικός απέναντι στον Ηρακλή, αλλά έγινε Γενική Συνέλευση, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει μόνη της και μετά παραιτήθηκε. Θα συμμετέχει μόνο στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου απ' ότι είπε.  

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος. Πάντοτε ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας ήταν ο κ. Ευγενίου. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο χωρίς τον κ. Ευγενίου. Αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει. Αν το πάρουμε προσωπικά ο καθένας δεν γίνεται. Να του κάνουμε το χατίρι, δεν είναι έτσι. Μην φτάσουμε να πούμε ποιοι ήθελαν και ποιοι δεν ήθελαν. Ο μοναδικός που μειοψήφισε ήταν ο κ. Ευγενίου. Στη ΓΣ συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα».  

Ρωτήθηκε αν αναλύθηκε περαιτέρω το ζήτημα του Ηρακλή και απάντησε: «Κατ΄αρχήν δεν μπήκαμε στα θέματα του Ηρακλή. Εμείς μιλήσαμε για την ομάδα μας. Δεν μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία, παρότι σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή, αλλά δεν είμαι αρμόδιος για το ΑΦΜ του Ηρακλή. Εγώ είμαι στρατιώτης της Τρίγλιας. Προσωπικά δεν δέχθηκα παραινέσεις από φίλους του Ηρακλή. Ο καθένας έχει το πόστο του και εγώ ασχολούμαι με την προπόνηση και τους παίκτες. Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.