Στεφανίδη για εμβολιασμό: «Δεν έχει κανένα νόημα, δε δημιουργείται ανοσία!»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2021

Θέση κατά των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μετά το τέλος του πανελληνίου πρωταθλήματος με δηλώσεις της στην ΕΡΤ τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κάποιο νόημα, δεν υπάρχει λόγος να γίνει αν σου προσφέρει προστασία για δύο με τρεις μήνες. 

«Ο εμβολιασμός για εμένα δεν βγάζει κανένα νόημα, από τη στιγμή που όταν κάνεις το εμβόλιο, συνεχίζεις να είσαι μεταδοτικός, εκτός αν έχουμε 100% όλοι εμβολιαστεί κάτι που δεν είναι εφικτό. Δεν υπάρχει καμία ανοσία της αγέλης, στο Ολυμπιακό Χωριό, προστατεύεις μόνο τον εαυτό σου. 

Θα συνεχίζεις να είσαι μεταδοτικός, θα πρέπει να συνεχίζεις να φοράς μάσκα. Το ότι η ΔΟΕ προσπαθεί να μας κάνει να κάνουμε το εμβόλιο δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είναι άσχετο για το ποια είναι η γνώμη μου για το εμβόλιο. Αυτό είναι η γνώμη μου σε ότι έχει να κάνει με τη ΔΟΕ και το εμβόλιο. 

Από τη στιγμή που σου δίνει ανοσία μόνο για τρεις μήνες δεν είμαι σίγουρη πως έχει τόσο νόημα. Αν σου δίνει ανοσία για ένα – δυο χρόνια, είναι διαφορετικό. Με τον τρόπο που το λένε, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη λίγη επιστήμη που έχω σπουδάσει, δεν μου βγάζει τόσο νόημα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Δείτε τις δηλώσεις της  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.