Σταύρου: «Είναι όλα ρευστά με τον Μπίσεσβαρ»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ονησίφορος Σταύρου.

Ο Κύπριος δημοσιογράφος στο Metropolis 95.5 για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Μεταξύ άλλων, ο Ονησίφορος Σταύρου δήλωσε:

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Η συνέντευξη πάρθηκε πριν 3 βδομάδες. Μπήκε πάρα πολύ καλά σε 2-3 Μαρτς, μετά για 1-2 ματς η ομάδα δεν ήταν καλή και επηρεάστηκε κι αυτός. Τον περίμενα πιο ανέτοιμο. Ο Απόλλων ψάχνει τρόπο να βρει τον ρυθμό του. Είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα. Θεωρώ ότι είναι ικανοποιημένοι αλλά περιμένουν ακόμα περισσότερα πράγματα».

Που χρησιμοποιείται: «Μόνο δεκάρι. Με μια ομάδα που έπαιξε πολύ κλειστά έπαιξε με δυο δεκάρια και τον Μπίσεβαρ από αριστερά να συγκλίνει για να διασπάσει την άμυνα. Αλλά ο Πετράκης τον βάζει δεκάρι».

Για το αν θα μείνει στον Απόλλωνα ο Μπίσεσβαρ: «Είναι πρόωρο. Υπάρχουν πολλές παράμετροι, να όπως να του αρέσει και να θέλει να μείνει. Είναι το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τα πολλά λεφτά που παίρνει. Για την Κύπρο είναι πολλά λεφτά και κανένας ποδοσφαιριστής δεν τα αφήνει αν δεν έχει κάτι άλλο. Αν ο Απόλλων πάρει πρωτάθλημα και θελήσει να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Champions League, είναι τελείως διαφορετικό. Ο Απόλλων δεν είχε ποτέ συμβόλαιο όπως του Μπίσεσβαρ. Είχε δώσει χρήματα για έναν Αργεντινό, τον Γκαστόν Σανγκόι, που πήγε στη Χιχόν που έδωσε 1 εκατ. για να τον αγοράσει. Ο Απόλλων δεν έχει σχέση με τον Μπίσεσβαρ, τα λεφτά θα τα δώσει απευθείας στον ΠΑΟΚ. Τα συμβόλαια στην Κύπρο είναι μηνιαίας βάσης. Πρέπει να ξέρουμε τη θέση που θα τερματίσει. Μπορεί να γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι αν δεν έρθει το πρωτάθλημα. Είναι όλα ρευστά με τον Μπίσεσβαρ».

Για τον Νικολά Ντιγκινί: «Ο Πετράκης τον έβαλε στην κορυφή της επίθεσης. Ο προηγούμενος προπονητής τον έβαζε στα άκρα. Του αρέσει περισσότερο να είναι κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Του είχε δώσει μια φανταστική μπαλιά ο Μπίσεσβαρ. Σήκωσε την μπάλα πάνω από 3-4 παίκτες αλλά δεν την έκανε γκολ ο Ντιγκινί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.